måndag 11 juni 2012

Uteplatser

Det börjar bli hög tid att uppdatera bloggen med lite bilder på vårt pågående trädgårdsprojekt. Stenmurarna, som jag har skrivit om tidigare, är inte helt klara ännu, men på flera ställen börjar det se riktigt fint ut nu. Vi har hunnit lägga en hel del marksten, både på en uteplats, runt garaget och inuti carporten. Nu återstår själva uppfarten från gatan. Vi har också gjort en stor upphöjd rabatt på den stenlagda uteplatsen. 12 kubik matjord lyftes in med en gigantisk grävmaskin. Klart på tjugo minuter! När det gäller växterna tog vi hjälp av Ulrik från Styragården, som först gjorde en skiss och därefter levererade och placerade ut alla växter. Planterade gjorde jag själv.
3 kommentarer:

Cilla Citron sa...

Hej,
verkligen snyggt hus! LIstan över arkitekter liknar mina favoriter för det kommande fritidshuset. Vilken arkitekt är det som ritat ert hus?

hagudden sa...

Hej Cilla. Kul att du gillar vårt hus. Vi anlitade Södergruppen i Stockholm, Hans Bäckström och Måns Rydberg. Vi är mycket nöjda. Lycka till med fritidshuset.

Lager sa...

Hej! Vilket härligt hus! Vi har precis blivit med tomt och försöker anpassa oss till detaljplan som inte riktigt passar våra önskemål.
Vi har blivit inspirerade av ert hus och undrar vad ni har för nockhöjd och taklutning. Tack på förhand/ Fam. Lager