måndag 9 januari 2012

Väggklocka

I helgen fyndade jag en väggklocka som jag länge suktat efter. Vi har letat efter något som kan fylla den tomma väggen vid matplatsen och man kan väl inte säga annat än att den här klockan tar plats. Den är ju inte direkt diskret. Klockan kommer från Diamantini & Domeniconi och heter Mozia Grande. Nu fanns den på rean hos Svenssons i Lammhult, så det var bara att slå till.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
Såg bilden på erat kök! Fantastiskt fint! Vad är det för tapet som ni använde?

Tack på förhand

Henrik

henrik@henriksilver.com

hagudden sa...

Tack, vad roligt att du gillar vårt kök. Tapeten heter "Vårklockor" och mönstret är ritat av Josef Frank. Finns att köpa hos Svenskt Tenn (www.svenskttenn.se).

Hälsningar Martina

sandra sa...

nydelig hus og kuuul klokke på veggen :))

Malin sa...

Hej!

Fantastiskt fint hus. Kul att läsa. Jag hamnade in på din blogg när jag googlade på eames stolar. Är sugen på på liknade köksbord som ert. Är det från EM?
Tänkte fråga hur kvaliten på skivan är. Vi har småbarn så jag vill gärna att den ska vara tålig :)

Hälsningar Malin

hagudden sa...

Hej Malin.
Ja, det stämmer att köksbordet är från EM. Vi var ute efter ett bord med tålig skiva och möjlighet att få det riktigt stort. Här ingår det två iläggsskivor, så hela tjocka släkten får plats till jul. :) Vi har haft bordet i ett och ett halvt år, och än så länge är skivan helt felfri. Lätt att torka av. Ett litet minus för snäpplåsen till iläggskivorna, som inte funkar helt hundra. Men å andra sidan sitter bordet ihop ändå, så det är ingen stor grej. Lycka till.

Martina