torsdag 23 april 2009

Förkylt

Denna veckan har vi dessvärre inte kunnat ägna oss åt bygget eftersom vi båda är förkylda. Vi siktar på att kurera oss ordentligt inför helgen i stället. Under tiden har jag ringt runt och jagat tillfälligt boende. Just nu lutar det åt att vi kommer att hyra en sommarstuga som ligger bara några hundra meter från bygget. Det är ingen topp-standard direkt, men förhoppningsvis kan det funka under sommarmånaderna i alla fall. Sen hoppas vi att delar av huset är så pass klara att vi kan flytta in innan bebisen kommer (beräknat 6 augusti). Håll tummarna!

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen på sistone, men det har inte hänt något revolutionerande på byggfronten. Förra helgen kom svärföräldrarna hit och hjälpte oss. Det är otroligt tacksamt, och vi hinner så himla mycket mer än om vi är själva. Håkan och svärfar fortsatte med luftspalten i taket medan jag och svärmor målade underslag. Vi fick till och med upp svärmor på taket, trots hennes höjdskräck. Imponerande!

Nu ser vi fram emot kommande helg, som ska bjuda på riktig försommarvärme. Det kan bli upp emot 15–20 grader, sägs det. Jobbe, jobbe...

2 kommentarer:

Sandra Palmqvist sa...

Åh, ni väntar barn!!
Så otroligt underbart!
Ny familjemedlem & nytt hus...
Är riktigt glad för er skull!

Många kramar!

hagudden sa...

Ja, visst är det fantastiskt. Verkligen efterlängtat och vi mår toppen och allt ser tack o lov bra ut så här långt.
Hoppas allt är bra med er också. Titta gärna förbi om ni är i trakten i sommar.

Kram kram!