måndag 16 februari 2009

Oflyt

Trots att vädret var med oss den här helgen hade vi inget direkt flyt i arbetet. På lördagen var vi själva och Håkan ägnade sig åt att såga till takåsarna till den sista delen av taket. Han gjorde också ett försök att rikta väggarna, men det gick av olika anledningar inte så bra. Han upptäckte också att han hade köpt fel dimension på virke till ytterkanten på taket, där rännkrokarna ska fästas.
På söndagen hade vi hjälp av lillebror, när det var dags att spika på takåsarna och råsponten. Så långt gick allt ganska bra, men när det äntligen var dags att rulla ut pappen upptäckte vi att spikpistolen, som vi hade hyrt, inte funkade som den skulle. Den matade inte fram spik riktigt, så det blev ett himla meckande och många svordomar innan taket var klart. Klockan hann bli över åtta på kvällen innan sista spiken satt. Men, men – nu är i alla fall taket hyfsat klart och vi kan pusta ut några dagar.
Termometern visade -11°C

1 kommentar:

Jessica sa...

Ah jag ar jattenyfiken pa resultatet. Sa har langt ser det kanon ut. Hm sorry Hakan men det kanske blir en och annan ide snodd fran er den dagen det ar dags for oss. Nar? Ingen som vet. Hor du nagot intressant hus eller tomt hemma som ar till salu, pls let me know. For lite inside har du val kvar, trots flytt till Vaxjo?