onsdag 23 juli 2008

Tre dagars slit

Här kommer några bilder från de senaste dagarnas arbete. Vi har snickrat ihop formar och vägt av dem inför kommande gjutning. Vilket hästjobb! I de tre formarna på bilden ska vi gjuta balkar som ska bilda grunden till gäststugan. Nu återstår bara att beställa ut en bil med betong, vilken förhoppningsvis kommer i morgon eller på fredag. De senaste dagarna har det också anlänt diverse material - kantblock, armering, cellplast och lite annat smått och gott. Vi hoppas kunna påbörja arbetet med att sätta kantblock (till stora huset) under helgen.

3 kommentarer:

Sandra Palmqvist sa...

Så härligt det måste vara att se ert hem ta form.
Tycker verkligen att ni är sjukt duktiga.
Huset kommer bli så fint!

Hoppas att ni båda mår bra och att vi ses på Mats & Jennys bröllop i september.

Kramar
Sandra

hagudden sa...

Ja, det är ett fantastiskt kul projekt. Ni har väl förresten en del pyssel ni också, med ert mysiga torp. Är ni där något?
Hur som helst, vi ses i september! Kram!

Sandra Palmqvist sa...

Ja, som ni nog redan har börjat erfara så finns det alltid någonting att göra när man har hus. Själva håller vi på med målning i massor (staket, fönster), byte av tak på ena uthuset, kalkning av spisar... You name it.

Vi försöker vara här på torpet så mycket det går. Jag ska iväg till helgen som kommer men sen lär vi nog parkera oss här ute ända fram till mitten på augusti. Det är så skönt med semester!