torsdag 10 juli 2008

Osynligt jobb

I går kväll jobbade vi på tomten fram till halv elva. Vi var inte riktigt nöjda med hur alla rör och kulvertar var dragna och har därför ägnat två kvällar till att gräva, plocka bort sten och lägga ut alla rör snyggt och prydligt. Därefter täckte vi över med ett lager fingrus som vi rakade ut tills det blev slätt och fint. Ovanpå la vi ett lager isolerplattor (typ; frigolit), som ska minska energiförlusten vid kyla. Våra ryggar är helt slutkörda och Haguddens alla knott är garanterat mätta och belåtna. Inget roligt jobb direkt, men förhoppningsvis har vi igen det i slutändan. Tyvärr blir det inga bilder på resultatet eftersom det var för mörkt när vi var klara. I dag kommer grävaren och fyller igen, sen är det dags att börja forma grunden. Men först ska vi vila upp oss en vecka på Kreta. :) På återhörande!

2 kommentarer:

Jessica sa...

Men halla. Har halkade jag in av en slump och forstod inte att det var du (hakan) forran jag sag mor och far pa nagon bild. Kul, detta maste jag ju folja.
Ha det bast pa Kreta.
Jessica Eliasson

hagudden sa...

Världen är bra liten! Morsan nämnde att du bor i USA vid tillfälle när vid var på Kreta och vips när man kommer hem så finns du på vår blogg! Helt otroligt! Såg att du även bloggar om ett eventuellt nytt hus...sno inga ideér från oss nu bara, då kommer jag och kräver dig på royalty...! ;-) / Håkan