lördag 5 mars 2011

Arbetsrum

Vi har äntligen gjort ett ryck och börjat möblera vårt arbetsrum. Vi har fortfarande ett gäng flyttlådor kvar i rummet och det återstår en hel del fix med förvaring och annat. Men här är en första glutt i alla fall. Skrivbord och lampor från Ikea, stol Eames Plastic Chair DSW från Vitra, förvaring Componibili från Kartell, tavla av Leif Olausson, vas loppis.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser jättefint ut! Jag ser fram emot mer bilder av ert toppenfina hus!

Vad är det för bänkskiva ni har använt er av? Hur "vit" upplever ni att den är? Det är det som jag tycker är tråkigast med Ikea, att vitt inte är vitt utan gulvit.

Jag håller själv att planera för en liknande lösning i vår arbetshörna. Vi kommer dock ha svarta smala bockben från Ikea och vit skiva. Eller vita bockben och svart skiva. Hmmm...

Mvh/Emma (som har följt er blogg ett tag nu men som kommenterar sällan)

hagudden sa...

Hej Emma.

Kul att du gillar vårt hus.

Skivan till skrivbordet är en Numerär dubbelsidig laminatskiva med träkant. Ena sidan är vit och den andra mörkgrå. Vi valde den som är 186 cm lång, så man kan få plats med två stolar i bredd om man skulle vilja. Det är svårt att säga hur den vita färgen är, men mot våra vita väggar funkar den bra och upplevs inte alls gul.

Lycka till med inredningen av arbetshörnan!

/Martina