söndag 2 januari 2011

Lilla badrummet

Som jag har skrivit tidigare har vi i stort sett gjort klart lilla badrummet. Det som saknas är golvsocklar och ett glasparti till duschen. Här är i alla fall en tjuvkik på resultatet. Vägghängd wc från Ifö, väggskåp från Ikea, handfat med konsol från Svedbergs och blandare Oras Il Bagno Alessi. Bilder på duschen, som är till höger kommer när vi fått glasdörren.

2 kommentarer:

Helene sa...

Snyggt tvättställ!
Vi har samma på vår gästtoalett, fast med svart konsol.
Blandaren vi valt är Oras Electra beröringsfria.

Vi valde duschvägg Cube från Svedbergs 90/30 till båda badrummen och är supernöjd med dem. Så praktiska med hyllor på själva duschväggen för schampo mm.

Vägghängda toaletter var vi inne på ett tag men sen bidde det Hafas Kioto.

Nyfiken på fler bilder från er.

Kram Helene

Emma W sa...

Hej hej!

Jag är en nyinkommen läsare som försöker läsa ikapp på er fina blogg. Vilket underbart hus ni byggt! Vi bygger själva hus, som har slutbesiktning på torsdag (2 månader försenat).

Vi ser ut att ha liknande stil! =) Hur har ni löst socklar mellan rummen, nedan dörren? Vi har valt ett kährs golv (vitlaserat, mattlackat ekgolv) men tyvärr (och förvånande) finns det inte lister i samma material. Vi måste i så fall försöka slipa upp befintliga i ek och betsa dem så likt som möjligt. Vet inte... Hur har ni löst det?

Mvh/Emma W