söndag 19 juli 2009

Köket

Det är inte bara gäststugan som ska bli klar. Vi kämpar också på med köket, för att ha någonstans att fixa käk och så framöver. Vi har isolerat klart innerväggarna, satt upp osb-skivorna och är i full gång med att gipsa. När vi ändå är igång gör vi tvättstugan, klädkammaren och skafferiet också. Vi har dessutom hämtat köksinredningen från Kvik (allt utom bänkskivorna). Förra helgen hade vi besök av Håkans bror med familj. Tusen tack S, för hjälpen med att skruva ihop alla skåp!

3 kommentarer:

Sandra Palmqvist sa...

Gaaah, ni är sjukt duktiga! Blir inspirerad och får prestationsångest på samma gång. Allting ser verkligen ut att bli supersnyggt.

Vad mysigt med bebisleverans så snart. Själva får vi vänta i 3 1/2 månad innan det är vår tur. Önskar att tiden kunde gå lite fortare...

Stort lycka till på dagen D!

hagudden sa...

Vad roligt att ni tycker det ser fint ut. Det är ett sånt himla kul projekt, även om det innebär en hel del ångest och tidspress.

Men jisses...jag hade ingen aning om att ni också har smått på gång. Grattis, vad kul! Kan säga att när man bygger hus går tiden grymt fort.

Säg till Erik att han pysslar om dig ordentligt sista tiden. Lycka till och kramar från oss!

Sandra Palmqvist sa...

moVi har tänkt börja renovera Njupingetorp lite smått till hösten, men om ett sådant projekt skulle få tiden att flyga fram borde jag kanske börja riva tapet och slipa golv redan nu?

Erik hälsar förresten att ordern är uppfattad. Kan dock rapportera att han skött sig exemplariskt hittills. :)

Tycker verkligen att ni ska känna er stolta över ert otroliga husbygge. Måste vara en enorm känsla att se det ta form och veta att ni gjort det mesta själva.

Nu ska jag faktiskt ta mig an årets första rejäla kantarellskörd. Promenaden tidigare idag resulterade i en full papperskasse - underbart!

Kramar från mig och E!