måndag 16 mars 2009

Bara några bilder till...

Kanske börjar ni bli trötta på att läsa om våra fönster, men jag måste bara lägga ut några bilder till ifrån helgen. :) Tyvärr missade jag att fota uppifrån loftet, där utsikten är helt fantastisk! På en av bilderna kan man dock ana utsikten. Jag fick heller ingen bild på framsidan av huset, av någon anledning. Det som återstår nu är de två skjutpartierna som ska sitta i vardagsrummet (t h om vänstra fönstret på sista bilden) och i uterummet. Dessutom ska det sitta en fönsterdörr i sovrummet, där det just nu sitter en provisorisk byggdörr.

4 kommentarer:

Paulina sa...

Ooohhhh nice med så mycket fönster :)

/Paulina

hagudden sa...

Tack! Såg på er blogg att ni också går i husväntartider. Ska bli spännande att följa er. Lycka till!

Martina

Anonym sa...

Hej på Er! Nu börjar ju huset ta form - och vilket hus sen - helt fantasktiskt! Fortsatt lycka till med bygget så kommer vi gärna på ett inspekteringsbesök i vår/sommar... Hälsningar Karl-Johan, Jenny & Ally Jr.

hagudden sa...

Vad kul att ni gillar huset, så här långt. Det är inget litet projekt vi har tagit på oss, men det är bara att kämpa på! Ni är så himla välkomna att hälsa på någon helg framöver. Hörde att ni också går i hustankar, så kanske kan ni få lite inspiration... :)

Kram kram!