måndag 23 augusti 2010

Inflyttade

Oj oj oj, vad jag har varit dålig på att uppdatera bloggen. Förlåt.

Hur som helst. Nu är vi inflyttade i huset och det känns helt underbart! Sovrummen är klara, bortsett från att vi saknar skjutdörrar till garderoberna. Det ena, lilla sovrummet är hittills oinrett, men ska bli kontor/gästrum så småningom. Allrum och vardagsrum är också klara, men bara delvis inredda.

Bäst av allt: Vi har röjt ur uterummet och satt i glaspartiet. Vi ska ha panel på väggar och tak och en sisalmatta på golvet, men det dröjer ett tag till. Redan nu har vi konstaterat att det kommer att bli det mest använda rummet i huset, åtminstone den här årstiden. Vi är där jämt. Vi har inte ätit i köket en enda gång sedan vi gjorde i ordning uterummet. Sååå skönt! På smällkalla vintern kanske det inte är lika skönt att vara där, men då har vi ju å andra sidan loftet där man kan sitta och njuta av utsikten.

Sammanfattningsvis kan man säga att det som återstår (i stora drag) är tvättstugan, lilla badrummet, bastun, loftet och trappan upp. Och så ska garaget göras klart...och huset utvändigt...och uppfarten och entrén...och trädgården...och bryggan...och... :)